1. Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la telefon 0241-582.792 / 0741285654 in intervalul luni-vineri 8.30-16.30. Colegii nostri de la Suport Clienti vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda emisa in cazul in care aceasta nu a fost expediata.


2. Greseli de tiparire.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, www.searchchemicals.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


3. Livrare prin curier

Taxa de livrare este de 25 Lei pe comanda pentru produsele expediate prin curier in limita a 5 kg/comanda si gratuit pentru comenzile a caror valoare este mai mare de 400 ron si in limita a 5 kg (EXCEPTIE PRODUSELE DE VOLUM, al caror costuri pot fi calculate individual in sectiunea ,,cost transport,,)


La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, iTransfer etc.) este obligatorie prezentarea urmatoarelor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate

– Pentru persoane juridice: actul de identitate si imputernicire din partea firmei.