Comenzi telefonice si suport clienti
Luni-vineri: 8.30-16.30
Telefon: 0741.285.654, 0341.449.835
Comenzi: comenzi@searchchemicals.ro
Vanzari corporate: office@searchchemicals.ro


Garantie:

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Search Chemicals beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

In functie de produs si durata medie de viata a produsului, garantia este intre 1-5 ani. Toate produsele aflate in perioada legala de garantie pentru care se solicita service, se vor expedia (pe cheltuiala cumparatorului) pe adresa Bd Aurel Vlaicu nr.125, etaj 2, Constanta numai insotite de o copie a facturii achizitiei.

Garantia nu este aplicabila si Search Chemicals nu poate fi facut raspunzator in niciun fel de defectele care pot aparea din cauza: procesului de curatare / spalare / intretinere care nu respecta instructiunile specifice fiecarui produs, indicate conform celor de mai sus; depozitarii sau utilizarii produselor in conditii de umiditate; decolorarii ca urmare a expunerii la soare sau alte surse puternice de caldura; repararii sau modificarii facute de persoane neautorizate; uzurii normale a produsului; utilizarii in conditii improprii, incorecte, de catre consumator, altele decat cele pentru care produsul a fost proiectat. In acest sens rugam a se studia in prealabil instructiunile de folosire si intretinere ale produsului.


Search Chemicals acorda consumatorului o garantie legala de conformitate, in acord cu prevederile si limitarile Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora şi cu cele ale Ordonantei de Guvern nr. 21/1992 privind protectia consumatorului, pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. In cazul neconformitatii produsului, consumatorul are dreptul de a solicita Search Chemicals repararea produsului, inlocuirea acestuia sau, dupa caz, restituirea contravalorii aferente produsului. In cazul unei reclamatii, Search Chemicals poate repara produsul, inlocui cu unul identic sau daca acesta nu este disponibil in stoc, cu un alt produs, cu posibilitatea platii sau restituirii unei diferente de pret. Daca Search Chemicals constata ca produsul nu poate fi reparat, va proceda la inlocuirea acestuia. In cazul in care produsul nu este disponibil iar consumatorul nu doreste inlocuirea produsului defect cu un alt produs, Search Chemicals va rambursa consumatorului contravaloarea produsului, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data primirii reclamatiei scrise si a produsului in cauza. Orice masura reparatorie nu poate depasi 15 (cincisprezece) zile calendaristice de la data la care consumatorul a adus la cunostinta lipsa de conformitate a produsului.