1. Posibilitatea anulării unei comenzi sau livrari este disponibilă în contul tău de client, secţiunea „Comenzile mele”.

În cazul în care anularea nu mai este posibilă din cont, dacă te-ai răzgăndit şi nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decăt cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poţi anunţa căt mai repede la telefon 0241.695.687 / 0241.582.792 în intervalul luni-vineri 8.30-16.30. Colegii noştri de la Suport Clienţi vor face tot posibilul să îţi modifice sau anuleze comanda emisă în cazul în care aceasta nu a fost expediată.


2. Greşeli de tipărire.

În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse în baza noastră de date sau afişate greşit iar livrarea nu s-a efectuat încă, www.searchchemicals.ro îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.


3. Livrare prin curier

Taxa de livrare este de 25 Lei TVA inlus pe comandă pentru produsele expediate prin curier în limita a 5 kg/comandă şi gratuit pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 500 RON şi în limita a 5 kg (EXCEPŢIE PRODUSELE DE VOLUM, al căror costuri pot fi calculate individual în sectiunea ,,cost transport,,)


La recepţionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plată, card online, iTransfer etc.) este obligatorie prezentarea următoarelor documente:

Pentru persoane fizice: actul de identitate

Pentru persoane juridice: actul de identitate şi împuternicire din partea firmei.