Comenzi telefonice şi suport clienţi
Luni-vineri: 8.30-16.30
Telefon: 0241.695.687, 0341.449.835
Comenzi: comenzi@searchchemicals.ro
Vănzări corporate: office@searchchemicals.ro


Garanţie:

Pentru toate produsele văndute şi livrate de către Search Chemicals beneficiezi de certificate de garanţie conform legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor.

În funcţie de produs şi durata medie de viaţă a produsului, garanţia este între 1-5 ani. Toate produsele aflate în perioada legală de garanţie pentru care se solicită service, se vor expedia (pe cheltuiala cumpărătorului) pe adresa Bd Aurel Vlaicu nr.125, etaj 2, Constanţa numai însoţite de o copie a facturii achiziţiei.

Garanţia nu este aplicabilă şi Search Chemicals nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de defectele care pot apărea din cauza: procesului de curăţare / spălare / întreţinere care nu respectă instrucţiunile specifice fiecărui produs, indicate conform celor de mai sus; depozitării sau utilizării produselor în condiţii de umiditate; decolorării ca urmare a expunerii la soare sau alte surse puternice de căldură; reparării sau modificării făcute de persoane neautorizate; uzurii normale a produsului; utilizării în condiţii improprii, incorecte, de către consumator, altele decăt cele pentru care produsul a fost proiectat. În acest sens rugăm a se studia în prealabil instrucţiunile de folosire şi întreţinere ale produsului.


Search Chemicals acordă consumatorului o garanţie legală de conformitate, în acord cu prevederile şi limitările Legii nr. 449/2003 privind vănzarea produselor şi garanţiile asociate acestora şi cu cele ale Ordonanţei de Guvern nr. 21/1992 privind protecţia consumatorului, pentru deficienţe neimputabile consumatorului, cu condiţia respectării recomandărilor de utilizare şi întreţinere. În cazul neconformităţii produsului, consumatorul are dreptul de a solicita Search Chemicals repararea produsului, înlocuirea acestuia sau, după caz, restituirea contravalorii aferente produsului. În cazul unei reclamaţii, Search Chemicals poate repara produsul, înlocui cu unul identic sau dacă acesta nu este disponibil în stoc, cu un alt produs, cu posibilitatea plăţii sau restituirii unei diferenţe de preţ. Dacă Search Chemicals constată că produsul nu poate fi reparat, va proceda la înlocuirea acestuia. În cazul în care produsul nu este disponibil iar consumatorul nu doreşte înlocuirea produsului defect cu un alt produs, Search Chemicals va rambursa consumatorului contravaloarea produsului, în termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data primirii reclamaţiei scrise şi a produsului în cauză. Orice măsură reparatorie nu poate depăşi 15 (cincisprezece) zile calendaristice de la data la care consumatorul a adus la cunoştinţă lipsa de conformitate a produsului.